За нас

счетоводна къща

Счетоводна къща АКТИВ КОНСУЛТИНГ

Счетоводна къща АКТИВ КОНСУЛТИНГ е създадена през 2008 година в гр. Пловдив и предоставя професионално и високакчествено счетоводно обслужване, услуги по управление на персонала и администриране на неговите възнаграждения, данъчни консултации, административни и други услуги.

Екипа от счетоводители на счетоводна къща АКТИВ КОНСУЛТИНГ е компетентен и подготвен за работа в различни области на бизнеса, като търговия на едро и дребно, електронни магазини, земеделие, индустриално производство, медицинско обслужване и други.

Дългосрочни бизнес взаимоотношения

Основната цел на счетоводната къща е създаване на дългосрочни бизнес взаимоотношения с клиента изградени на базата на взаимно доверие и лоялност. Възприет е индивидуален подход при организиране на финансово-счетоводните процеси на всеки клиент, съобразено с индивидуалните характеристики на съответния бизнес, както и личните предпочитания на клиента.

Kомфортна бизнес среда

Желанието ни е да създадем комфортна бизнес среда за клиентите на счетоводна къща Актив Консултинг в която те да имат възможността и свободното време, в което те да развиват бизнеса си без да бъдат ограничавани от задължения по неговото администриране. Ще Ви улесним в или ще поемем изцяло комуникациите с данъчната администрация и администрацията на НОИ. Ще следим вместо вас промените в данъчното законодателство, както и в други нормативни актове важни за Вашия бизнес.

Финансовата и данъчната сигурност

Считаме, че финансовата и данъчната сигурност на фирмата са важен елемент от развитието на успешен бизнес и сме готови винаги да помогнем с гъвкави и иновативни решения, основани на добрите практики и нашия опит.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save